beachbanner

Locatie

Sinds 2014 heeft Spirit jaarlijks in de periode mei - september de beschikking over 3 permanente beachvolleybalvelden op het sportterrein van Honk- en softbalvereniging Gryphons op de Groote Wielen in Rosmalen. Op deze velden organiseert de beachcommissie gedurende de zomermaanden verschillende activiteiten, zoals een beachcompetitie en dit seizoen ook beachtrainingen. Op de momenten dat er door de beachcommissie geen activiteiten staan ingepland, kunnen de leden van Spirit de velden reserveren (afhangen) om zelf een potje te beachvolleyballen.

De velden zijn alleen toegankelijk voor leden van Spirit @ The Beach en (tijdens competitieavonden) voor deelnemers aan de beachcompetitie.

Google Maps

Dat we classificatie kleinbest trots mogen zijn op de beachvelden blijkt wel uit het feit dat de Nevobo onze velden heeft bekroond met de hoogste classificatie die er te halen valt: AAA+
De velden op de Groote Wielen behoren dus qua zand, velden en netten tot de absolute top die je in Nederland kunt terugvinden.

Info beachseizoen 2017

Beachtrainingen

Helaas is het dit seizoen logistiek niet gelukt om beachtrainingen te gaan organiseren op onze beachvelden. Volgend seizoen zullen we zeker weer een poging gaan doen om deze te gaan organiseren, maar voor dit seizoen moeten we jullie helaas teleurstellen... Voor de jeugd worden er wel aparte beachtrainingen georganiseerd, meer informatie hierover vind je onder deze link.

Beachcompetitie

Tot op heden hebben we nog geen vrijwilligers kunnen vinden die de kar willen trekken m.b.t. de beachcompetitie voor dit seizoen. Heb jij interesse om mee te helpen om deze competitie te organiseren, laat dit ons dan weten via .

Lidmaatschap & contributie

Afhankelijk van de activiteiten die de beachcommissie dit seizoen gaat organiseren zullen een aantal lidmaatschapsvormen worden ontwikkeld. Meer informatie hierover zal ter zijner tijd op deze pagina beschikbaar komen.

Velden reserveren

Als lid van Spirit kun je op tijden waarop geen officiële activiteiten op de beachvelden staan gepland, een veld reserveren om vrij te ballen. De reservering gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je 1 blok van 1½ uur reserveren. Als er na je geen All-inleden meer zijn die het veld hebben gereserveerd, kun je uiteraard gewoon doorspelen.

Voor de reservering van de velden maken we gebruik van een online reserveringssysteem. Klik op onderstaande knop om het reserveringssysteem te openen.

Reserveer nu knop